Chutná surovina typická pro cukráře

Marcipánová hmota je klasická cukrářská surovina, která je základem pro různé výzdoby ortů a dalších cukrářských produktů. Jedná se vlastně o rozdrcenou směs cukru a mandlí. Jak poznat kvalitní marcipán? Je to snadné, čím více mandlí obsahuje, tak tím je chutnější a lepší. Nabízí se avšak v nejrůznějších poměrech, protože každý poměr je ideální na něco jiného. Pokud budete chtít například potahovat kompletně celý dort, tak se vám nejvíce bude hodit poměr jedna ku jedné. Pokud budete chtít ale vytvářet různé postavičky a spíše si hrát a zdobit, tak určitě oceníte více poměr jedna ku třem. Správná volba hned ze začátku je zkrátka základ, který musíte proto dobře promyslet.

Od kvalitních výrobců

Naše nabídka vám nabízí tuto surovinu hned od několika výrobců. Výrobci jsou dánského anebo německého původu, tudíž jste asi pochopili, že se jedná o opravdu špičkové produkty, které si nebudete moci vynachválit. Rozhodně se na nás tedy můžete obrátit vždycky tehdy, když budete chtít svou doplnit své cukrářské zásoby.

Posted in Nezařazené |
Bookmark the permalink.